ÜNLÜLERİN MAKYAJ SIRLARI
Custom Search

29 Şubat 2012 Çarşamba

Ünlülerin Makyaj Sırları-I

KATE MOSS
Düzgün kemik yapısı dışında ekstra hiçbir özelliği olmamasına rağmen, makyajla bambaşka biri oluyor. En büyük problemi sivilce ve siyah noktalarla dolu cildi. Bu sorununa ancak profesyonel kapatıcılarla çözüm buluyor. Yüzünü daha canlı ve parlak göstermek içinse likit allıklardan yararlanıyor. Gözlerini ön plana çıkartmak için kullandığı makyaj malzemeleri ise siyah kalem ve maskarayla sınırlı. 











JENNNIFER LOPEZ
En büyük handikabı geniş ve kemikli yüz hatları. Ancak Jennifer, profesyonel çekimlerde bu sorununu gizlemeyi başarıyor. Fondötenini hep bronz tonlardan seçerek, yüzünün daha ince görünmesini sağlıyor. Burun, yanak ve alın bölgelerine ise şeftali tonlarında allık uygulayarak kemik yapısını belirginleştiriyor











KYLIE MINOUGE
Bir kadının yaşı 40’lara dayanmasına rağmen hala çok güzel görünüyor olması tesadüf olamaz değil mi? Kylie Minogue, minyon yüz hatlarının avantajını mükemmel makyajıyla birleştirmeyi çok iyi biliyor. Onun en büyük sırrı, her daim ten ve saç rengine uygun renkleri tercih ediyor olması. Pembe, şeftali, mavi ve yeşil tonlarıyla çok daha genç ve dinamik görünüyor. 









JULIA ROBERTS      
Şu sıralar çocuklarının bakımıyla meşgul olan seksi yıldız, avantajlı ve dezavantajlı bölgelerini çok iyi biliyor. Genelde gözlerini ön plana çıkarmaktan hoşlanan Julia, bunun için bal rengi gözleriyle kontrast oluşturan mavi ve gri tonlarını tercih ediyor. Koyu pembe tonlarındaki allıkla da, elmacık kemiklerini belirginleştirerek daha fotojenik bir görünüm kazanıyor. 





HALLE BERRY 
Minyon ve sevimli yüz hatlarına sahip olan Halle Berry, bu özelliklerini gölgelemeyecek makyajı tercih ediyor. Kahve veya siyah göz kalemiyle çerçevelediği gözlerini aynı renkte maskarayla belirginleştiren seksi yıldız, böylece makyajının önemli bir aşamasını bitirmiş oluyor. Ruj sürmekten hoşlanmıyor. Yanından asla ayırmadığı malzemesi ise şeftali rengi Dior allığı... 









SCARLETT JOHANSSON
Scarlet’in aslında hiç de makyaj hilesine ihtiyacı olmadığını düşünebilirsiniz ama değil! Onun da kendine göre kusurları var. Burnunun bazı fotoğraflarda çok geniş göründüğünden yakınan Scarlet, bunu önlemek için iki renkli pudralardan yararlanıyor. Açık tonunu burun kanatlarına, koyu tonunu ise burnunun üzerine sürerek daha ince bir görünüm elde ediyor.









GYWNETH PALTROW
Masum yüz hatları ve asil duruşuyla dikkat çeken Gwyneth Paltrow’un tek şikayeti, fazla açık tenli olması nedeniyle hep hastalıklı gibi görünmesi. Normal şartlarda makyaj yapmaktan hiç hoşlanmayan Gwyneth, yine de allıktan asla vazgeçemediğini söylüyor. Spordan yeni çıkmışcasına doğal bir görünüm kazandırdığı için, parmakla dağıtılan jel allıkları tercih ediyor. 

1 yorum:

  1. Ünlülerin makyaj sırları hepimizi meraklandırdı öyle değil mi? Sürekli onları görüyor ve onlar gibi makyaj yapmak istiyoruz, sırlarını da öğrendiğimize göre sırada stillerine tarzlarına bir göz atmak var ; https://www.tarz2.com/unlulerIn-makyaj-stIllerI
    İşta tıklayın ve öğrenin!

    YanıtlaSil