ÜNLÜLERİN MAKYAJ SIRLARI
Custom Search

19 Şubat 2012 Pazar

Dünyanın Bir Numaralı Bitkisel Kozmetik Markası YVES ROCHER Makyaj Ürünlerinde %30 İndirim!!!!!!!

YVES ROCHER HAKKINDA

Bir doğa tutkunu olan Yves Rocher, kadınlara ve doğaya olan taahhütleri üzerinde 40 yılı aşkın
bir süredir çalışmaktadır.

Bitkisel güzellikte bir öncü olarak, kendini, tüm araştırma, ürün geliştirme, tasarım, üretim ve 
dağıtım aşamalarında, doğanın korunmasına adamıştır.
Sanayici olarak, doğa dostu yöntemlerle geliştirme ve üretim yapma sorumluluğunu taşımaktadır, 
öyle ki;
-organik olarak yetiştirilen bitkileri kullanımı,
-pazara refill ürün sunumu ile ambalaj malzemesi sarfının azaltılması,
-yeniden değerlendirilebilir ve doğada çözünebilir ambalaj malzemelerinin tercih edilmesi,
-ürünlerin hayvanlar üzerinde test edilmemesi firma prensipleri haline getirilmiştir.

NATUREL KOZMETİK TİCARET A.Ş.

Naturel Kozmetik Ticaret A.Ş., bitkisel kozmetikte dünya lideri, Fransız markası Yves Rocher'nin Türkiye'deki tek temsilcisidir. 85 ülkede 45 yılı aşan bir süredir faaliyet gösteren ve 2000 yılından bu yana Türk tüketicisi ile buluşan Yves Rocher’nin İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Antalya, Adana, Mersin, Kayseri, Tekirdağ, Trabzon, Denizli, Aydın ve Eskişehir illerinde toplam 28 satış noktası bulunmaktadır. Kaynağını doğadan alan bitkisel içerikli ürünlerimizi daha geniş tüketici kitlelerine ulaştırabilmek için hızlı büyüme politikamızı önümüzdeki yıllarda da sürdürmeye devam edeceğiz. 


Bu firma gerçekten çok iyi ve ürünleri %100'e yakın bir şekilde doğadan toplanan bitkilerin özleriyle yapılıyor.  Bu benim için çok önemli. Mağaza olarak da dış görünüşü çok hoş, yeşil tonlarının baskın olduğu bir dekorasyonu var. Sanki doğadan olduğunu haykırıyor:) Benim ablam hamile olduğu dönemde parfümüne kadar bu mağazadan alışveriş yapmıştı. Yeşil çay esanslı ferah kokulu bir parfümü vardı, ben de çok severdim:)Hatırladığım kadarıyla pudrası  da oldukça iyiydi ve doğal bir görünüm veriyordu. Deride birikme yapmıyordu ve en önemlisi kimyasal içermiyordu. Küçük jestleri de olan bir firma ayrıca...Doğum günlerinizde küçük hediyeleri oluyor bu firmanın:)   Bir Ankaralı olarak, eğer CEPA alışveriş merkezine gidersem mutlaka uğrayacağım. Ben pudrasını almak istiyorum hazır bu indirim varken. Almak istediğim pudra:


  • Toz Pudra
  • Poudre libre veloutée
/images/stocks/ST16818BR.JPG
Son derece doğal toz pudra

Yüzünüzdeki aydınlığı donuklaştırmadan ve yüzünüzün doğallığını kaybettirmeden cilt tonunuzu eşitleyerek cildinizi matlaştıran hafif pudra.

Yumuşak yapısı sayesinde cildinizi kurutmaz, yüz hatlarınızda birikmez.Yüzünüzdeki parlamayı matlaştırır. Makyajı sabitlemeye yardımcı olur.

Tüm cilt tipleri için uygundur. 


İndirimli haliyle 44,90 gözüküyor 10 tl ye yakın bir indirim var sanırım...Stoklarda mevcut değil ama yine de şansımı deneyeceğim.Eğer üstteki linke tıklarsanız, ürünleri inceleyebilirsiniz:) Ayrıca oturduğunuz şehirde ve semtte bulunup bulunmadığını da mağazalarım'dan öğrenebilirsiniz.
NOT: Alınan duyumlara göre yurtdışında özellikle Fransa'da pek bi uygunmuş Yves Rocher ürünleri. Burda biraz fahiş fiyatlara satılıyor dışarıya nazaran ama yine de uygun diğer büyük kozmetik firmalarına göre..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder