ÜNLÜLERİN MAKYAJ SIRLARI
Custom Search

15 Şubat 2012 Çarşamba

Anne Hathaway-2011 Oscar ödülleri makyajı

    2006 yapımı Şeytan Marka Giyer (The Devils wears Prada) filmini hatırlamayanınız yoktur. 14 adaylıkla akademi ödüllerine en çok aday gösterilmiş usta oyuncu Meryl Streep- ki ben kendisini bir o kadar başarılı oyuncu Glenn Close ile çok karıştırırım:)-ile iri iri gözleri ve güzel yüz hatları ile klasik bir güzel olan Anne Hathaway karşılıklı döktürmüşlerdi bu filmde. New York moda dünyasının önemli dergilerinden Runway'in korku salan patronu ve onun asistanlığını yapma yolunda köleliğe doğru yol alan genç bir kadın...Kalite giyinmenin ve her zaman her yerde, her şartta mükemmel görünmenin ne boyutlara geldiğini gösteriyor aslında bana kalırsa günümüz tüketim ve pazarlama dünyasında.Her an diken üstünde bir hayat o işin içinde olan insanlar için.Yalnız Meryl Streep resmen oyunculuk dersi veriyor bu filmde. O sinsi bakışlar, o zarafet...Anne Hathaway ise adını daha çok bu filmle duyurmayı başardı ve daha sonra rol aldığıı Alice Harikalar Diyarı'nda ve Aşk Sarhoşu filmleriyle de adından oldukça söz ettirdi.
   Gülüşü tescilli bu oyuncu, filmlerde ve özellikle ödül törenlerinde yüzünün güzel yanlarını öne çıkarmayı biliyor ve çok etkileyici gözüküyor bu haliyle. Julia Roberts'ı andıran büyük gülüşü ve iri iri gözleriyle adeta bir resim tablosu gibi gözüküyor.
    Gözleriniz onunkiler kadar büyük olmayabilir veya dudaklarınız ince olabilir, fakat makyajla vardır bir yolu diye aklınızdan geçmiyor değildir bence:) Aynen öyle...Gelin bir de bu videoya göz atalım ve kırmızı halıdaki makyajının püf noktalarını öğrenelim Anne Hathaway'ın.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder