ÜNLÜLERİN MAKYAJ SIRLARI
Custom Search

4 Mart 2012 Pazar

Ünlülerin Makyaj Sırları-II

MAC makyaj uzmanı Gina Bettelli, Mally Beauty`nin kurucusu ve ünlülerin makyaj uzmanı, sektörde makyaj ürünleri geliştiren Joanna Schlip, ünlü yıldızların makyaj sırlarını anlattı.

Scarlett Johansson


Joanna Schlip'den

Görünüş: Süper yumuşak, Marilyn Monroe gibi ikonik makyaj

Nasıl yapılıyor?: Yağsız fondöten kullanarak başlayın ve üzerine mat pudra uygulayın. Daha sonra elmacık kemiklerinize pembemsi bir allık uygulayın. Kaşlarınızı, şekline uygun olarak doğal rengindeki bir kalemle güçlendirin. Kirpiklerinizin üzerini likit liner ile daha belirginleştirin ve ince bir tabaka halinde maskara uygulayın. Kırmızı ruj uygulamadan önce dudaklarınıza fondöten ve pudra uygulayın. Böylece kırmızı rujunuz gece boyunca daha fazla dikkat çekecek ve kalıcı olacak.

Ürün önerileri: Giorgio Armani Luminous Silk Foundation, Shu Uemura Face Powder, MAC Lipstick in Russian Red ve Physicians Formula Eye Definer Felt-Tip Eye Marker







Courtney Cox


Joanna Schlip'den

Görünüş: Seksi ve taze

Nasıl yapılıyor?: Işıltılı bronz bir görünüm için büyük bir fırça kullanın. Ten renginizden 1-2 ton daha koyu rengi tercih ederseniz daha sağlıklı ve parlak bir görünüm elde edersiniz. Elmacık kemiklerinize şeftali tonunda bir allık uygulayın. Küçük bir far fırçasıyla göz kapaklarınızın üzerine gümüş rengi bir far uygulayın. Göz kapağınızın kıvrılma noktasına olan kaşınızın hemen altına bakır, fil dişi ile duman rengini karışık uygulayabilirsiniz. Kirpiklerinizin dibine siyah göz kalemi çekip, iki kat maskara uygulayabilirsiniz. Dudaklarınıza dolgun gösteren kiraz rengi, nemlendiricili bir ruj sürün.

Ürün önerileri: NARS Bronzer Powder, Physicians Formula Shimmer Strips Custom Eye Enhancing Shadow for Blue Eyes ve Nars Blush in Orgasm






Emmy Rosum

Joanna Schlip'den
Görünüş: Doğal güzellik
Nasıl yapılıyor?: Allık için bir bronzlaştırıcı kullanın ve elmacık kemiklerinize doğru hafifçe uygulayın.
Fırçayı daha sonra yüzünüzün geri kalan yerlerine de sürün. Bakır rengi bir far kullandıktan sonra gözlerinizin üzerine altın renkli bir far ile canlılık kazandırın. Kirpiklerinizin dibine ince bir kalem çekin ve iki kat maskara uygulayın. Dudaklarınızı doğal rengine uygun şeffaf dudak kalemi ile çizin ve üzerine parlatıcı sürün.
Ürün öneriler: Physicians Formula Organic Blush & Bronzer in Ginger ve Physicians Formula Eye Definer Felt-Tip Eye Marker










Gabrielle Union

Mally Roncal'dan
Görünüş: Tatlı ve yumuşak
Nasıl yapılıyor?
: Göz kapağınıza yumuşak kahverengi bir far ve kaş altına da parlak fil dişi bir far sürün. Kirpiklerinizin diplerine de aynı rengi uygulayın. Daha sonra kirpik diplerine siyah bir liner çekin. Kirpiklerinizi kıvırın ve sadece bir kere normal maskara sürün, ikinci kez sürerken kirpiklerinizin yarısından uçlarına doğru hafifçe yukarı doğru bastırarak maskarayı uygulayın. Böylece daha uzun kirpiklere sahip olabilirsiniz. Doğal bir pembe allık ile aynı ya da benzer renkte parlak pembe bir ruj uygulayın.
Ürünler: Mally Beauty Volumizing Mascara  













Eva Longoria


Mally Roncal'dan
Görünüş: Tatlı ve yumuşak
Nasıl yapılıyor?: Göz kapağınıza yumuşak kahverengi bir far ve kaş altına da parlak fil dişi bir far sürün. Kirpiklerinizin diplerine de aynı rengi uygulayın. Daha sonra kirpik diplerine siyah bir liner çekin. Kirpiklerinizi kıvırın ve sadece bir kere normal maskara sürün, ikinci kez sürerken kirpiklerinizin yarısından uçlarına doğru hafifçe yukarı doğru bastırarak maskarayı uygulayın. Böylece daha uzun kirpiklere sahip olabilirsiniz. Doğal bir pembe allık ile aynı ya da benzer renkte parlak pembe bir ruj uygulayın. 
Ürünler: Mally Beauty Volumizing Mascara  















İman


Mally Roncal'dan
Görünüş: Dramatik ve belirginlik 
Nasıl yapılıyor?: Siyah farı göz kapaklarınıza ve alt kirpiğinizin altına uygulayın. Kaşlarınızın uzunluğuyla eş oranda burnunuzun kenarlarına kadar uzatın. Bir fırça ile bronz allığı elmacık kemikleri, şakak ve çenenize uygulayın. Dudaklarınızın renginde dudak kalemi ile dudaklarınızı çerçeveleyin ve parlaklık katarak şeffaf dudak parlatıcısı ile belirginleştirin.  
Ürünler: Mally Beauty Believable Bronzer, Mally Beauty B Sexy Lip Gloss ve Mally Beauty Smokey Eye Kit in Soho Silver

















Lauren Conrad


Gina Bettelli'den
Görünüş: Kırmızı halı büyüsü
Nasıl yapılıyor?: Elmacık kemiklerine içten dışa doğru pembe-şeftali karışımı bir allık uygulayın. Parlak şampanya rengi far uygulayın.Kirpik diplerine hafif bir eye liner sürün.  Kirpiklerinizi kıvırıp iki kat maskara sürün. Dudaklarınıza da kızılcık rengi ruj uygulayın.
Ürünler: MAC Dainty Mineralized Blush, MAC Blacktrack Fluidline Eyeliner ve MAC Utter Fun Lustre Lipstick





















Lindsay Price


Gina Bettelli'den
Görünüş: Sert bakışlar
Nasıl uygulanıyor?: Mat bir fondöten ile yine mat ve transparan bir fondöten uygulayın. Elmacık kemiklerinizi şeftali rengi allık ile ısıtın, Alt ve üst kirpik diplerine siyah kalem sürün ve etrafını dumanlı gibi dağıtın. İki kat maskara uygulayın. Dudağınızın renginde bir pudrayı dudağınıza uygulayın ve ekstra nemlendirici kremli bir ruj sürün.
Ürünler: MAC Prep+Prime, MAC Tenderling Sheertone Powder Blush, MAC Graphblack Technakohl Pencil ve MAC Crème de Nude Creamsheen Lipstick















Natalie Portman


Gina Bettelli'den
Görünüş: İnkar edilemez dikkat çekicilik
Nasıl yapılıyor: Cildinize uygun mükemmel bir fondöten uygulayın. Elmacık kemiklerinize saç diplerine doğru pembe bir allık uygulayın.Göz çevrenize gümüş bir liner uygulayın ve kirpik diplerine siyah kara kalem çekin ve fırça ile dağıtarak dumanlı bir görüntü verin. Çilek rengi dudak kalemi ile dudaklarınızı doldurun ve üzerine uygun bir ruj sürün.
Ürünler: MAC Springsheen Blush, MAC Silverplate Power Point Pencil, MAC Print Eye Shadow, MAC Vino Lip Pencil and MAC Viva Glam IV Lipstick